In deze moderne tijden worden bijna alle commerciële contacten gecreëerd door je als agentschap te onderscheiden op de vastgoedmarkt.  In al mijn actieve jaren heb ik nog nooit een huis verkocht via een winkelraam maar des te meer dankzij een aparte aanpak en een uitgekiemd, steeds vernieuwend commerciëel plan voornamelijk middels de digitale media, de plaatsing van de panelen, een efficiënte folderbedeling, leuke initiatieven … & uiteraard door een uitzonderlijk uitgebreide dienstverlening en beschikbaarheid.  Zo verplaats ik me met veel plezier naar uw locatie om uw comfort zo veel als mogelijk te verbeteren.

Door mijn agentschap thuis te houden ben ik niet regiogebonden en werk ik vooral kostenbesparend. Zo kan ik deze budgetten nog meer investeren in de zaken die enkel jouw verkoop ten goede komen !

Zodra het prachtig Belgisch weer het toelaat, wordt er vergaderd in een zomerse sfeer …